Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ στην πλατεία του Μώλου - Αστυνομικός άδειασε με κλήσεις την οδό Λεωνίδου σε χρόνο μηδέν!


Κρανίου τόπος θύμιζε το μεσημέρι της Τετάρτης η οδός Λεωνίδου, δηλαδή ο κεντρικός δρόμος μπροστά από την πλατεία του Μώλου. Αιτία ήταν η παρουσία ενός αστυνομικού οργάνου το οποίο με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με απόλυτη αυστηρότητα, άρχισε και έκοβε κλήσεις σε κάθε όχημα το οποίο ήταν παρκαρισμένο κατά μήκος της οδού!!!!! Οι οδηγοί δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν να εκτυλίσσονται στο χωριό τους, το οποίο όχι μόνο κίνηση δεν έχει τα τελευταία χρόνια με την απομάκρυνση σχεδόν όλων των δημόσιων υπηρεσιών, αλλά πολλές φορές θυμίζει σκηνές far west!!!

Ο αδέκαστος αστυνομικός μάλιστα δεν δίστασε να γράψει ακόμη και ιδιοκτήτη καφετέριας, ο οποίος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του ακριβώς μπροστά στο κατάστημά του!!!
Και ρωτάω εγώ τώρα; Αυτό μας πείραξε εδώ στο Μώλο; Που είναι η αστυνομία όταν μικρά παιδάκια πάνε καθημερινά στον παράδρομο και επιδίδονται σε κόντρες με τα μηχανάκια; Που είναι όταν στον δρόμο μπροστά από την εκκλησία, όταν έχει παρκαρισμένα οχήματα, περνάς μπρούμυτα και βγαίνεις ανάσκελα;

Αστειότητες...

Το μόνο σίγουρο είναι ο, τι ο αστυνομικός δεν ξύπνησε σήμερα το πρωί και είπε να πάει στην πλατεία να κόψει  καμιά 20ρια κλήσεις. Από κάπου πήρε εντολές. Και η πείρα μας έχει δείξει ό, τι σε θέματα ΚΟΚ μέσα στο δήμο η αστυνομία ειδοποιείται από τη δημοτική αρχή. Και το αστείο της υπόθεσης; Ανώτατος αυτοδιοικητικός της συμπολίτευσης έπινε τα τσιπουράκια του λίγα μέτρα πιο πέρα και γελούσε ειρωνικά. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δουλειά δεν είχε ο διάολος....

Δεν υπάρχουν σχόλια: